THE קידום אתרים בגוגל DIARIES

The קידום אתרים בגוגל Diaries

The קידום אתרים בגוגל Diaries

Blog Article

תוכן רזה יכול להתבטא במגוון רחב של צורות: עמודים המיועדים להדפסה באתר, תוכן משוכפל, תוכן שאין בו כל מסר חדש לקורא, תוכן בעל נפח מצומצם מאוד ביחס לנישה שאותה הוא סוקר ועוד.

אחד הפרמטרים שבודק מנוע החיפוש בהקשר של קידום האתר שלכם, הוא היכולת ליצור קשר עם מישהו אמיתי, שעומד מאחורי האתר, ויכול לספק אחריות מסויימת על התכנים המשולבים באתר. תפקידו של מקדם האתרים בהקשר הזה יהיה לוודא את קיומם של אמצעי יצירת קשר אם בעלי העסק המנוהל באמצעות האתר, בהתאם לאסטרטגיה השירותית שגיבש (יהיו, למשל בעלי עסקים שיספקו תמיכה טלפונית, בעוד שאחרים יעדיפו שפניות אליהם תגענה רק באמצעות המייל).

הנה חלק גדול מן הבדיקות ומפעולות האופטימיזציה שעל כל מקדם לבצע על מנת לשפר את הנראות של האתר במנועי החיפוש.

לפני שאנו ניגשים למלאכת הקידום של האתר, חשוב יהיה להבין מהו בעצם קידום של אתר.

שאתם רוצים לדעת איך לקדם את האתר בגוגל וספציפית איך לקדם אתר בנישה מסוימת, עליכם לוודא שאכן יש באתר תוכן שפונה לקהל הרלוונטי, באמצעות הביטויים שהוא מחפש.

לשיטה זו ישנם היבטים מוסריים, ולעיתים אף פליליים שכל מקדם אתרים צריך לקחת בחשבון.

הסיבה שאנחנו לא רוצים לבזבז את המשאבים של גוגל היא כי כמו שכתבתי בתחילת הפיסקה – גוגל לא פראייר!

אני עובדת עם עשהאל כבר כמה שנים ומאוד מרוצה מהשירות המצוין, המקצועיות והתוצאות המעולות שזה הביא לעסק שלי - חברת עורכי דין.

רגע לפני שאנחנו מתחילים בתהליך התכנון והקידום האורגני של האתר שלנו, החלק החשוב ביותר ביצירת אסטרטגיית הקידום הוא הבנת פעילות המתחרים או במילים אחרות – מחקר מתחרים. בשלב זה, ננסה למפות את כלל המתחרים שלנו, להבין מה היתרונות שהם מספקים ללקוחות שלהם, אילו שירותים הם מציעים שאנחנו לא מציעים, כיצד נראה האתר שלהם, מהי חווית המשתמש המוצעת בו, כמה אמינות, סמכות ומקצועיות האתר של המתחרים משדר, איך נראה פרופיל הקישורים שלהם, ועוד אינספור משתנים שכדאי ורצוי לבדוק לפני שמתחילים.

ראשית, נדאג להוסיף לכל עמוד אינפורמטיבי באתר את "שם הכותב" שכתב את המאמר.

לא משנה לאיזה ערך תיכנסו, ברוב המקרים אתם תוכלו לזהות בטקסט "קישורים פנימיים" שאלו בעצם מילים שלרוב מקבלות הדגשה / צבע שונה משאר הטקסט, ניתן ללחוץ עליהן ולהגיע אל עמוד רלוונטי שמסביר על אותו ביטוי או מרחיב עליו.

מקדם אתרים שנמצא בשלב האופטימיזציה יעבור בין העמודים באתר, ולפחות בין החשובים שבעמודים, ויוודא כי הכותרות הראשיות והמשניות בכל מאמר באתר הוגדרו היטב.

יש לך אתר שלדעתך טוב יותר מהאתרים ברשימה?" התשובה שלכם כמובן צריכה להיות כן! אבל לא תשובה מילולית, אלא במעשים!

אחד מרכיבי הקישור שיש לו משמעות רבה בקידום ביטויי מפתח ספיציפיים במנועי החיפוש הוא טקסט העוגן, או בשפה המקצועית האנקור של הקישור. על מנת לשוות לפרופיל הקישורים מראה טבעי, נהוג לבזר את טקסט העוגן ולדאוג website שיהיה מגוון ככל האפשר, תוך התמקדות מסויימת בביטויי המפתח שנרצה לקדם.

Report this page